Hvad laver vi?


Frivilligcenter Skive er en frivillig social forening, som har til formål at støtte, fremme og synliggøre det frivillige sociale arbejde i Skive kommune.

Vi hjælper frivillige og foreninger med at finde hinanden. Vi synliggør det frivillige sociale arbejde og tilbyder rådgivning og sparring til foreninger og frivillige. Vi samler relevante aktører for at skabe dialog, kompetenceudvikling, erfaringsudveksling, samarbejde og nye initiativer.

Vedtægter for Frivilligcenter Skive

Strategi 2022 – 2026

Handleplan 2022

Frivilligcenter Skive er medlem af FriSe (Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark). Vores fælles vision i FriSe er: ”Frivilligcentrenes vision er et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har mulighed for at yde en frivillig indsats og hente hjælp og støtte.”

Lige nu arbejder vi med at skabe et nyt frivilligcenter i nye rammer på Skive Banegård. Første spadestik var sammen med frivillige og foreninger den 15. juni at få alle de gode idéer frem til, hvordan vi skal bruge vores nye lokaler. Her kan du se en oversigt over alle de gode idéer, der kom frem.

March mod Ensomhed går gennem Skive-egnen den 1. og 2. oktober. Skal du med? Mere information her.

Kontakt

Søndergade 16C, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16