Hvis du vil hjælpe med donationer

Der indsamles donationer både lokalt og nationalt.

Mangler der en organisation på listen, så skriv gerne til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lokalt

Dienesmindes Venner indsamler tøj, legetøj, møbler osv.
Dienesmindes Venner indsamler tøj, sko, legetøj, møbler, hospitalsudstyr osv., som pakkes og sendes med lastbiler til Ukraine. Desuden tager de også tøj osv. fra, som gives gratis itl ukrainske flygtninge på Skive egnen. Du kan aflevere effekter på Furvej 41 eller ved Falck i Skive (i de store trådbure). Kontakt Susanne Priess, 42 96 97 00.

Ralf Høgedal indsamler mad og medicin  - og lige nu også soveposer - til Mariupol
Ralf bor i Skive og er politikommissær i Viborg. Han har tidligere arbejdet i Mariupol for EU. Han får henvendelser fra tidligere kollegaer, som fortæller om hvor forfærdelig situationen er og beder om hjælp til mad og medicin. Ralf og en kollega indsamler mad og medicin og lykkes på grund af deres forbindelser med at få hjælpen helt ind i Mariupol. Ralf beder om donationer af større partier mad eller penge fra især virksomheder og fonde. Kontakt Ralf Høgedal, 29 63 70 10, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kære Børn Skive indsamler tøj, legetøj og udstyr til ukrainske børn 
I samarbejde med en gruppe lokale ukrainere indsamler baby- og børnetøjsbutikken tøj, legetøj og udstyr til ukrainske børn. Afleveres i butikken, Viborgvej 13, 7800 Skive

Bevar Ukraine indsamler førstehjælpsgrej, tæpper, soveposer osv. til Ukraine. Kan afleveres på Væselvej 72, 7800 Skive.

Bevar Ukraine formidler gratis fragt af nødhjælp
Foreningen har en aftale med et fragtfirma om, at lastbiler, der kører med varer til Danmark, men skulle have kørt tomme hjem, kan transportere nødhjælpl. Har I brug for at få fragtet nødhjælp fra Skive Kommune til Ukraine, kontakt Mariya Padovska, 31 67 64 24.

Nationalt

Bevar Ukraine

Caritas Danmark

Dansk Flygtningehjælp

Folkekirkens Nødhjælp

KFUM og KFUK

Læger uden Grænser

Mission Øst

Red Barnet

Røde Kors

SOS Børnebyerne

UNHCR - FN’s Flygtningeorganisation

UNICEF

Mangler der en organisation på listen, så skriv gerne til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Søndergade 16C, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16