Grupper

Find en gruppe

Vi starter løbende selvhjælpsgrupper op efter behov. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du selv har et ønske om en selvhjælpsgruppe med et bestemt tema, hvis du har en idé til en gruppe, eller hvis du kender nogen, som har ønsker til bestemte grupper eller forløb. Så undersøger vi, om der er flere med lignende ønsker eller idéer, og får etableret gruppen.

For at starte i en selvhjælpsgruppe skal du kontakte os. Herefter aftaler vi en dag, hvor du kan komme ind til en afklarende samtale med vores selvhjælpskoordinator, Louise. Til samtalen har vi fokus på dine forventninger og ønsker til en selvhjælpsgruppe, og vi kommer nærmere ind på, hvad en selvhjælpsgruppe er, og hvad der forventes af dig som deltager. Med udgangspunkt i samtalen finder vi frem til den selvhjælpsgruppe, som passer bedst til dig og dine behov. Det kan ske, at selvhjælp ikke er det rigtige for dig, og i den situation gør vi vores bedste for at hjælpe dig videre til andre tilbud.

Oversigt over aktuelle grupper

 • Bonusforældre

  Er du bonus-, pap-, plastik- eller stedforælder, og oplever du, at det ikke altid er lige let? Måske oplever du, at andre har svært ved at forstå din/jeres situation? Denne gruppe er for dig, som har lyst til at dele tanker, oplevelser og erfaringer med andre i lignende situation.

 • Gå Sammen - en gruppe for 18-30 årige

  Er du mellem 18 og 30 år, og vil du gerne være en del af et hyggeligt og sjovt fællesskab med andre unge? Vores Gå Sammen-gruppe er for dig, der gerne vil møde nye bekendte, venner og kammerater, som jævnligt mødes til gåture i den friske luft i og omkring Skive. Vi deler oplevelser, vi snakker, hygger og kommer ud ad døren, sammen.

 • Voksne børn og søskende til mennesker med senhjerneskade

  Er du barn af eller søskende til en med senhjerneskade, og oplever du, at familielivet ikke er som førhen? Måske oplever du, at andre har svært ved at forstå din/jeres situation? Denne gruppe er for dig, som har lyst til at dele tanker, oplevelser og erfaringer med andre i lignende situation.

 • Ægtefæller til mennesker med senhjerneskade

  Er du ægtefælle eller samlever til en med senhjerneskade, og oplever du, at hverdagen ikke er som førhen? Måske oplever du, at andre har svært ved at forstå din/jeres situation? Denne gruppe er for dig, som har lyst til at dele tanker, oplevelser og erfaringer med andre i lignende situation.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt