march mod ensomhed 2021

March Mod Ensomhed kommer til Skive

Ses vi den 1. oktober?

hvert år fra uge 33 til uge 40 gennemfører Patrick Cakirli March mod Ensomhed, hvor han vandrer 1.600 kilometer fra Nexø på Bornholm til Jylland. Patrick har selv oplevet ensomhed efter en turbulent barndom på institutioner og i pleje.

 

Dette gør han for at sætte fokus på ensomhed. Konceptet er: Patrick må gå, når han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.Se ruteplan for turen fra Nykøbing Mors til Skive.

Se ruteplan for turen fra Skive til Viborg.


Programmet i Skive Kommune den 1. og 2. oktober 2021

Program fredag den 1. oktober
 • Velkomst på Sallingsundbroen og vandre til Skive Gamle Rådhus
  Omtrent kl. 9 er March mod Ensomhed fremme på Sallingsundbroen.

  Morsø Kommunes borgmester følger Patrick og hans følge til midten af broen. Midt på broen står Skive Kommunes borgmester og Skive-deltagerne og byder Patrick Velkommen til Skive Kommune.

  Derefter begiver marchen sig på de 29 km. til Skive Gamle Rådhus.

Man er velkommen til at følge Patrick hele vejen fra Sallingsundbroen til Skive Gamle Rådhus, men man er også velkommen til at hoppe på ruten og følge Patrick så længe, man har lyst. Vi forventer at være fremme ved Skive Gamle Rådhus ca. kl. 17.

Patrick live-streamer hele turen på Facebook. På den måde vil det til enhver tid være muligt at følge, hvor Patrick befinder sig.

 • Fællesspisning målrettet frivillige sociale foreninger
  Om aftenen kl. 18 – 20 er der fællesspisning i Åkjærhallen for frivillige og deltagere i frivillige sociale tilbud i Skive Kommune. Der vil være plads til op til 150 deltagere. Vi har fået et tilskud til fællesspisningen fra Skive Kommune, så det vil kun koste 40 kr. at deltage. På den måde håber vi at alle kan være med.

  Her vil Patrick fra March mod Ensomhed holde et oplæg, og den nye forening KOMsammen Skive vil fortælle om deres indsats til bekæmpelse af ensomhed blandt unge. Der er også plads til, at yderligere en forening kan fortælle om deres indsats til bekæmpelse af ensomhed blandt unge, som er vores fokus i år.

  I fordelingen af pladser vil vi især prioritere frivillige og brugere i foreninger, som deltager i March mod Ensomhed.

 • Patrick overnatter hos KOMsammen Skive
  Efter fællesspisningen går Patrick kl. 20 hen til KOMsammen Skive på Ungdomsskolen. Her overnatter Patrick, så han er klar til at vandre videre lørdag.
Program lørdag den 2. oktober
 • Morgenkaffe og vandre mod Viborg
  7.30 står Patrick og hans følge klar på pladsen foran Det Gamle Rådhus i Skive. Vi håber, at en af foreningerne har lyst til at stille op med kaffe, the og morgenbrød.

  Kl. 8 vandrer Patrick og deltagerne de 12 km til kommunegrænsen mod Viborg. Du kan se ruten her.
  Ligesom for fredagen gælder det, at man kan vælge at følge Patrick hele vejen eller noget af vejen. Der vil på ruten være nogle ’hoppe-på’ steder.

 • Farvel ved kommunegrænsen til Viborg
  KOMsammen Skive er med på ruten til kommunegrænsen til Viborg og siger her farvel til Patrick – og Ventilen Viborg står klar til at ønske Patrick Velkommen. Vi forventer at være fremme ved kommunegrænsen ved Jordbro Å ca. kl. 10.45.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt