kom videre mand skive
 

Leif, Jan, Martin og Mogens er de 4 gruppeledere, der står i spidsen for Kom Videre Mand Skive

OPSTART AF NÆSTE GRUPPEFORLØB DEN 16. SEPTEMBER KL. 18.30 - DER ER STADIG LEDIGE PLADSER

Hvem kan have glæde af et 'kom videre mand' forløb?

Alle mænd som oplever en krise kan have glæde af et forløb, særligt når man står midt i eller har været igennem store livskriser og omvæltninger.

Der kan være rigtig mange forskellige situationer, hvor det kan gøre hele forskellen, at tale med andre i lignende eller tilsvarende situationer. At dele, lytte, snakke, forstå og blive forstået skaber stærke fællesskaber.

Det kan være du kæmper med følgende, men det kan også være noget helt andet. 

 • Stress
  Er du stresset eller på kan du ikke overskue tingene? Vil du gerne undgå stress? Er du på vej videre efter en stressrelateret sygemelding? 
 • Sygdom
  Har du været syg i længere tid? Har du fået konstateret en kronisk sygdom? Har du sygdom i familien?
 • Arbejdsløshed
  Er du blevet opsagt fra dit arbejde? Ønsker du at komme videre efter opsigelse eller arbejdsløshed? Er du ledig og har svært ved at forholde dig til den nye situation?
 • Skilsmisse
  Står du midt i en skilsmisse? Prøver du at forhindre et brud? Har du svært ved at komme videre efter en skilsmisse?
”Det, jeg har fået mest ud af, er at høre, at der er nogen, der roder med de samme problemer, som jeg selv gør.”
Deltager på et Kom Videre Mand forløb

Kom Videre Mand

Vi har startet et gruppeforløb op for mænd i Skive og omegn og er klar til at tage imod tilmeldinger til endnu et hold!

Mange mænd kan have svært ved at dele deres tanker og følelser når livet gør ondt. Kom Videre Mand hjælper mænd i krise videre igennem et fællesskab med andre mænd i samme eller lignende situation. Kom Videre Mand er et gratis tilbud. Vi tilbyder et nyt fælleskab en gang om ugen for 8 mænd i 8 uger. Hver uge har møderne konkrete emner, der er udviklet af mænd til mænd, for at give værktøjer til at komme videre. Måske er du blevet skilt, opsagt eller er stressramt. Måske har du bare brug for et nyt fællesskab, der kan bringe dig videre.  Grupperne kan have en bestemt målgruppe eller være en blandet gruppe med plads til mænd i forskellige situationer. Kom videre mand er udviklet i et samarbejde mellem Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark og Socialt Udviklingscenter SUS.

”Jeg synes, læringen har været fantastisk. For hele relation med at sidde i en gruppe og snakke om den samme problemstilling, kontra at sidde som syg med en psykolog – det er to vidt forskellige ting.”
Deltager på et Kom Videre Mand forløb

“Jeg har et forholdsvis lille netværk, og jeg ville ikke stresse eller misbruge det for meget, for på et tidspunkt, risikerer man jo, at folk bliver trætte af at høre på det.“

Deltager på et Kom Videre Mand forløb

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt