Medarbejdere

Nini Jolander

Leder
Nini startede som leder af Frivilligcentret i februar 2019. Hun har lang erfaring fra det frivillige sociale område, senest som frivilligkonsulent gennem 7 år i Red Barnet. Hun har også arbejdet med teater, radio og uddannelsesprojekter. Nini er cand. mag. og har en Master i Oplevelsesledelse med i bagagen.
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestyrelsen

John Sørensen

Formand

John kommer fra Dansk Handicapforbund Skive-Viborg og har været formand for bestyrelsen siden stiftelsen i 2013. Han har en baggrund fra handicaporganisationerne både lokalt og på landsplan, og så kan han rigtig godt lide hestevæddeløb.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anni Andersen

Næstformand

Anni har været med i bestyrelsen i mange år. Hun kommer oprindelig fra Alzheimerforeningen men er nu også med i Mødrehjælpen. Hun sidder også i Handicaprådet og flere andre foreninger.

Anne-Mette Kristensen

Bestyrelsesmedlem

Anne-Mette er engageret i SOS-Børnebyerne, Mødrehjælpen og flere andre foreninger. Hun har været med i Frivilligcentrets bestyrelse i flere år, hvor hun bl.a. sidder med i økonomiudvalget.

Berit Kjølhede

Bestyrelsesmedlem

Berit har tidligere været politisk observatør i bestyrelsen, da hun sad i byrådet, men har valgte at fortsætte som personligt medlem efter hun stoppede i byrådet. 

Jørgen Mikkelsen

Bestyrelsesmedlem

Jørgen kommer fra Lydavisen, som udsender en lydavis for svagtseende og blinde hver uge. Han er også engageret i Skt. Georgsgilderne og har været i Frivilligcentrets bestyrelsen i mange år.

Bente Dahl

Bestyrelsesmedlem

Bente er personligt medlem af Frivilligcentret og har været med i bestyrelsen i mange år. Hun har et stort netværk i den frivillige verden og er selv engageret i mange ting.

Lilian B. Kristensen

Bestyrelsesmedlem
Lilian er personligt medlem af Frivilligcentret og har været bestyrelsesmedlem i en årrække.

Betina Bugge

Politisk repræsentant
Betina er udpeget af Skive kommune som politisk repræsentant i bestyrelsen. Hun sidder i byrådet for Venstre og har været med som politisk repræsentant i bestyrelsen siden 2018. Hun er valgt frem til 2021.

Heidi Becker-Rasmussen

Administrativ repræsentant
Heidi er nyudpeget af Skive kommune i marts 2019 som administrativ repræsentant i bestyrelsen. Hun er socialchef i kommunen og har været det siden efteråret 2018. Hendes faglige område dækker mange af de arbejdsområder som Frivilligcentret også beskæftiger sig med, så det er en stærk samarbejdspartner ind i kommunens maskinrum vi har i Heidi.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt