medarbejdere

Lene Stokholm Jensen

Leder

Lene er leder af frivilligcentret.

Lene har solid erfaring med ledelse af udvikling og projekter i og på tværs af organisationer og sektorer, og hun er uddannet cand.phil. i pædagogik. Lene brænder for at skabe samarbejde på tværs og støtte frivillige og foreninger med at udvikle og fastholde alle de fantastiske sociale indsatser og projekter, de har gang i.

Ring til Lene på 22 10 21 48

Sara Trøst

Akademisk medarbejder

Sara er akademisk medarbejder 3 dage om ugen. Hun står for en række kommunikationsopgaver, medlemsbetjening og andre administrative opgaver. Sara har boet i England mens hun tog sin kandidat i internationale relationer, men er nu bosidende i Salling sammen med sin engelske kæreste og deres hund. 

Ring til Sara på 21 52 17 96

Tina Hede Møller

Projektkoordinator på SAMMENHOLDET

KOMMER SNART

Ring til Tina på 30 69 33 75


bestyrelsen

John Sørensen

Formand

John kommer fra Dansk Handicapforbund Skive-Viborg og har været formand for bestyrelsen siden stiftelsen i 2013. Han har en baggrund fra handicaporganisationerne både lokalt og på landsplan. I 2020 blev John valgt ind i hovedbestyrelsen i Dansk Handicapforbund ogsom medlem af forretningsudvalget samme sted. Privat kan han rigtig godt lide hestevæddeløb.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anni Andersen

Næstformand

Anni har været med i bestyrelsen i mange år. Hun kommer oprindelig fra Alzheimerforeningen men er nu også med i Mødrehjælpen. Hun sidder også i Handicaprådet og flere andre foreninger.


Anne-Mette Kristensen

Bestyrelsesmedlem

Anne-Mette er engageret i mødrehjælpens bestyrelse. Hun har været med i Frivilligcentrets bestyrelse i flere år, hvor hun bl.a. sidder med i økonomiudvalget. Hun er personligt medlem af Frivilligcentret.

Berit Kjølhede

Bestyrelsesmedlem

Berit har en stor interesse for frivillighed og fællesskaber. Hun har bl.a. siddet i byrådet i 12 år, og så har hun i kraft af sit arbejde med flygtninge og indvandrere gennem mange år opbygget et stort netværk indenfor det område. Berit er personligt medlem og har siddet i bestyrelsen siden generalforsamlingen 2018.


Malene Lindgren

Bestyrelsesmedlem

Malene Lindgren er nyvalgt medlem af bestyrelsen i 2021. Hun er forperson for KOMsammenSkive, som er et nyt frivilligetilbud for ensomme unge I Skive. Hun læser til dagligt til socialrådgiver og interesser sig meget for den frivillige verden. 


Bente Dahl

Bestyrelsesmedlem

Bente var oprindelig politisk udpeget observatør i bestyrelsen, men efter hun stoppede som kommunalpolitiker valgte hun at fortsætte som valgt medlem af bestyrelsen for Frivilligcentret. Bente har et stort netværk og kender det politiske maskinrum i Skive kommune indefra, så hun byder ind med masser af relevante kompetencer i bestyrelsen. Hun er personligt medlem af Frivilligcentret.

Mogens Westergaard Jensen

Bestyrelsesmedlem

Mogens er nyvalgt medlem af bestyrelsen i 2020. Han er gruppeleder i Kom Videre Mand projektet, personligt medlem og har stor interesse for frivillighed. 


Betina Bugge

Politisk repræsentant
Betina er udpeget af Skive kommune som politisk repræsentant i bestyrelsen. Hun sidder i byrådet for Venstre og har været med som politisk repræsentant i bestyrelsen siden 2018. Hun er valgt frem til 2021.

Heidi Becker-Rasmussen

Administrativ repræsentant
Heidi er nyudpeget af Skive kommune i marts 2019 som administrativ repræsentant i bestyrelsen. Hun er socialchef i kommunen og har været det siden efteråret 2018. Hendes faglige område dækker mange af de arbejdsområder som Frivilligcentret også beskæftiger sig med, så det er en stærk samarbejdspartner ind i kommunens maskinrum vi har i Heidi.

Marie Louise Andersen

1. suppleant

Marie Louise er frivillig organisatorisk projektleder og næstforperson i KOMsammen Skive, og så er hun også frivillig ved i Veterancafeen i Skive. Hun er uddannet cand.soc., og har tidligere arbejdet inden for psykiatri- og rusmiddelområdet. Frivillighed er blevet et hjertebarn for hende efter, hun i udarbejdelsen af sin specialeafhandling så, hvor stor en forskel frivillige kræfter kan gøre for socialt udsatte mennesker.


Paula Mikkelsen

2. suppleant

Paula er meget engageret i frivilligt arbejde. Hun er aktiv i Sct. Georgs Gilderne og har været det i 45 år, hvoraf hun de sidste 12 år har siddet som økonomiansvarlig i Landsgildet. Paula er også frivillig på Lydavisen. Udover hendes store frivillige engagement er Paula også aktiv i erhvervslivet og fører regnskab for en købmandsbutik.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt