Venligboerne og Kultur På Tværs

Venligboerne og Kultur På Tværs er oprindeligt 2 forskellige foreninger, men i dag har foreningerne fælles bestyrelse og alle aktiviteter i foreningerne drives af Venligboerne og Kultur På tværs i fællesskab.

Foreningen tilbyder forskellig rådgivning, hjælp og vejledning til målgruppen af flygtninge, efterkommere og indvandrere. Blandt andet tilbyder de sprogtræning, lektiehjælp og hjælp ved møder i kommunen eller andre offentlige myndigheder. Der er sat en lang række aktiviteter i gang og de er meget åbne overfor nye idéer og forslag til projekter. Blandt de nuværende aktiviteter er et kolonihaveprojekt, en madklub, et cykelværksted, en syklub samt en rigtig hyggelig café. Et godt sted at starte, hvis man vil være en del af deres frivillige arbejde, er at møde op i deres café på 1. sal på Skive Bibliotek. Caféen afholdes hver onsdag kl.16-18.

Bliv frivillig i vores forening

Som frivillig hos Venligboerne og Kultur På Tværs får du mulighed for at deltage i deres mange forskellige aktiviteter eller i planlægningen af særlige arrangementer – såsom f.eks. sommerture, julefrokost eller uddeling af integrationspris. Der er plads til alle – uanset om du brænder for planlægning og iværksættelse af nye projekter eller om du bare gerne vil hygge dig med en snak på tværs af kulturer i deres café. De vil også gerne høre fra dig, hvis du har forslag til nye initiativer og projekter. Bare mød op i caféen på biblioteket, og få en snak om dine muligheder for frivilligt arbejde i foreningen. 

Address

  • Den ugentlige café afholdes på Skive Bibliotek, Østergade 25, 1, sal, 7800 Skive. Derudover er deres aktiviteter spredt ud over flere forskellige lokaliteter i Skive by.

Contact

  • Andre Davenport
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Møllegade 5, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16