SULT-akademiet Danmark

SULT-akademiet vil gøre en forskel for de, der er ramt af en spiseforstyrrelse og deres pårørende. Deres inspiration og samarbejdspartner er Institut for spiseforstyrrelser/Villa SULT i Oslo, hvor nordens førende eksperter inden for området er de tætteste samarbejdspartnere. Eksperterne – Professor Finn Skårderud og psykologspecialist Bente Sommerfeldt er direkte med i vores bestyrelse. Sammen med dem tilbyder de på nuværende tidspunkt:

  • Introduktionskursus om spiseforstyrrelser for fagpersoner.
  • Workshops for pårørende til personer med en spiseforstyrrelse
  • Online støttegrupper til søskende og forældre
  • Måltidsstøttekurser for fagpersoner og individuelle måltidsstøttekurser for familier/forældre.

Spiseforstyrrelser er en alvorlig lidelse, som et stigende antal unge rammes af. Op mod 75.000 personer lider af en spiseforstyrrelse i Danmark.

 

Bliv frivillig i vores forening

At være frivillig i SULT-akademiet er både for pårørende, fagpersoner eller mennesker, som fortsat selv kæmper med en spiseforstyrrelse, men som finder glæde og udvikling i at være noget for andre. De ser det som en styrke, at man har et indgående kendskab til spiseforstyrrelser – enten som pårørende eller tidligere/nuværende patient, når man ønsker at være frivillig i foreningen.

Hos SULT kan man som frivillig varetage mange typer af opgaver både af praktisk, socialt eller faglig karakter.

Brænder du for at yde en indsats i arbejdet med spiseforstyrrelser, og har du lyst til at være med til at udbrede viden og skabe øget fokus på netop dette område, så er SULT-akademiet måske en forening for dig. Du er altid velkommen til at kontakte dem for at høre nærmere om foreningen, og så kan I i fællesskab finde ud af, hvordan netop dine kompetencer, ressourcer og interesseområder bruges bedst.

Contact

  • Dorte Nielsen
  • 53 60 40 26
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
SULT-akademiet Danmark

Kontakt

Møllegade 5, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16