På Fode Igen - frivillig gældsrådgivning

Foreningens rådgivning gives efter principperne hjælp-til-selvhjælp og det betyder, at du selv skal være med til at løse dine udfordringer. Foreningen hjælper dig så meget som du har behov for.

Rådgiveren hjælper bl.a. med budgetlægning, gældsoversigt, udregning af betalingsevne, forhandling med kreditorer, vejledning og gældssanering/eftergivelse af offentlig gæld, vejledning om udnyttelse af rådighedsbeløb.

Du skal bestille en tid til rådgivningen ved at kontakte foreningen på nedenstående nummer.

Du og rådgiveren bliver sammen enige om, hvor mange gange du har brug for at komme i rådgivningen – der er ikke noget loft over hvor mange gange du kan få og hver gang varer ca. 1 time. Til rådgivning kan du medbringe alle papirer, evt. budget samt NemId hvis du har det.

Bliv frivillig i vores forening

Som frivillig i rådgivningen, får du mulighed for at hjælpe mennesker der har uoverskuelig økonomi og oftest meget gæld med at genskabe overblik over deres økonomi og afvikle deres gæld. Du vil rådgive sammen med en anden rådgiver som et team. Der er gives oplæring og undervisning. Du vil rådgive mindst 2 timer hver anden uge.

Address

  • Møllegade 5

    7800 Skive

Contact

  • Pernille Andreasen
  • 23 47 05 75
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Møllegade 5, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16