Frivilligcenter Skive

Frivilligcentret yder støtte, rådgivning og vejledning til frivillige, foreninger og borgere med behov for en frivillig hånd. Vi er en paraplyforening med over 100 medlemmer. Vi hjælper bl.a. med foreningsarbejde, rekruttering, fundraising og matchning af frivillige, brugere og foreninger på kryds og tværs i hele Skive kommune.

Der ud over er vi med i forskellige projekter, både i samarbejde med f.eks. Skive kommune eller foreninger, og projekter som vi selv står i spidsen for.

Vi har et tæt samarbejde med Skive kommune og vi er projektudviklere og samarbejdspartner indenfor det frivillige sociale område i hele kommunen.

Alle kan gøre brug af Frivilligcentrets mange tilbud, bl.a. afholder vi kurser, netværkscafeer, Frivillig Fredag og andre arrangementer hvor alle er velkomne

Bliv frivillig i vores forening

Som frivillig i Frivilligcenter Skive kan du f.eks. være med til at lave praktiske opgaver, administrative opgaver, kommunikationsopgaver, projektopgaver og medlemspleje. Du er altid velkommen til at komme og få en snak om mulighederne.

Address

  • Møllegården

    Møllegade 5

    7800 Skive

Contact

  • Nini Jolander
  • 22102148
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Frivilligcenter Skive

Kontakt

Møllegade 5, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16