Frivilligcentrets kurser

Her finder du en oversigt over kommende kurser. Hvis der er nogen kurser, du tænker ville være interessante så tag kontakt, og kig gerne under tidligere kurser for at blive inspireret af tidligere kurser, der kunne fange jeres opmærksomhed. Listen opdateres løbende. Kurserne afholdes som regel på Frivilligcenter Skive,  men der kan være undtagelser så kig under det enkelte kursus for detaljerne. 

Bemærk: Plads på kurserne tildeles efter først-til-mølle-princippet, og hvor Friviligcenter Skive medlemmer har 1. prioritet. Tilmeld dig dog endelig, selvom du ikke er medlem – der er ofte plads til en ekstra :-) Ønsker du og din forening at blive medlem, så læs mere her

kommende kurser

Alternativ Fundraising - 2 dages kursus

På dette 2 dages kursus bliver du guided igennem alternativer til puljer og fonde, og du får ny inspiration og ideer til, hvordan du kan skaffe penge og ressourcer til foreningens drift og projekter.
 
Kurset præsenterer fem brugbare alternativer til den klassiske fundraising og giver en grundig indføring i det nødvendige forarbejde, som skal være på plads, før du kontakter en mulig bidragsyder. Få også feedback på de ideer eller projekter, din forening arbejder med.

Da der er to kursusdage, kræves det, at du kan deltage begge dage: Onsdag d. 3. november klokken 17 - 21 OG lørdag d. 6. november klokken 10 - 14

Tilmeld dig her: https://frivilligcenterskive.nemtilmeld.dk/18/


*AFHOLDTE KURSER, se nedenfor*
  • Vejen til guldet. Guide til fundraising.
  • Få nye frivillige som bliver i foreningen. Grundkursus i planlagt rekruttering. 
  • Fyr op under bestyrelsesarbejdet. Inspiration til at udvikle bestyrelsesarbejdet. 
  • Pas på dig selv i din rolle som frivillig. 

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt