KOMsammen Skive

Tid: Torsdag i ulige uger klokken 17-19:30, Sted: Frederiksdal Alle 7, 7800 Skive

I KOMsammen Skive er der plads til alle unge, hvad end du allerede kan løbe en halvmaraton eller højst løber efter bussen.

De unge, der kommer hos KOMsammen, kender alle til følelsen af ensomhed, og alle har lyst til at spise sundt og få sved på panden sammen med jævnaldrende. De frivillige sørger for, at alle er en del af fællesskabet, og I planlægger sammen, hvad I skal lave.

Bliv frivillig i vores forening

KOMsammen er for unge, der føler sig ensomme og har gjort det over længere tid. Som frivillig er du med til at skabe en tryg og rummelig atmosfære, der skal styrke de unges selvværd og selvtillid. Vi laver forskellige aktiviteter sammen med de unge og motiverer dem samtidig til at etablere gode relationer og giver dem modet til at skabe sig et netværk udenfor Ventilen.

I KOMsammen Skive er der plads til alle unge, hvad end du allerede kan løbe en halvmaraton eller højst løber efter bussen.

De unge, der kommer hos os, kender alle til følelsen af ensomhed, og alle har lyst til at spise sundt og få sved på panden sammen med jævnaldrende. Vi frivillige sørger for, at alle er en del af fællesskabet, og vi planlægger sammen, hvad vi skal lave.

Address

  • KOMsammen holder til i lokaler på Ungdomsskolen i Skive.

Contact

  • Malene Laursen
  • 70 20 83 08 (til sekretariatet)
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
KOMsammen Skive

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt