Frivilligegruppen Center Møllegården

Center Møllegården byder på servicetilbud, såsom en hyggelig café, kiosk, bibliotekshjørne, motions-og træningscenter, bassin, visiteret dagcenter, Frivilligcenter, MIF Møllegårdens idrætsforening og det Åbne Center Møllegården hvor der tilbydes alt fra musik til foredrag til hobbyprægede aktiviteter med selvstyrende grupper. Der laves hver måned en aktivitetsfolder over aktiviteter og tilbud som kan afhentes i foyeren ved indgangen.

Aktivitetstilbuddene henvender sig til de pensionister og efterlønsmodtagere, som har interesse i at deltage i én af mange gode tilbud. Du har mulighed for være aktiv, du har mulighed for at møde andre mennesker og ikke mindst, mulighed for gode oplevelser sammen med andre.

Er dette noget for dig, kan du efterfølgende blot møde op eller kontakte holdleder.

Bliv frivillig i vores forening

Har du en interesse eller et talent eller blot gå til hånde ved aktiviteter, er du meget velkommen til at henvende dig i centeret til Hanne Christiansen

De vil altid gerne hjælpe med at skabe kontakt til ligestillede, få oprettet hold eller interessegrupper, gerne med dig som frivillig tovholder. Vi kan altid bruge frivillige i Huset.

Address

  • Møllegade 5, 7800 Skive

Contact

  • Hanne Christiansen
  • 21 16 52 64
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Frivilligegruppen Center Møllegården

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt