Fortællinger i en Corona-tid

Tid: Tirsdage 19-21, Sted: Online

Gruppen fungerer både som et faciliteret fællesskab mellem 6-8 deltagere og et skriveværksted, hvor fælles temaer danner rammen for den enkeltes tekster. En frivillig følger gruppen og er med til at understøtte forløbet.

Møderne starter med præsentation af dagens tema og oplæsning af en udvalgt tekst. Dette danner baggrund for fælles refleksion. Det fælles tema kan f.eks. være, hvilken betydning Covid-19 har haft på dit forhold til dine nære. Hver mødegang afsluttes med, at alle får mulighed for at læse deres tekst højt og få respons på den og de tanker/følelser, der bor i den.

Gruppen henvender sig til mennesker over 18 år, som har lyst og mod på at sætte ord på deres hverdag under Corona. I løbet af de 6 mødegange kommer vi både til at dele alvorlige stunder og hjertevarme øjeblikke. Vi mødes tirsdage kl. 19.00-21.00.  

Værdierne ligeværdighed, gensidighed og medmenneskelighed er fundamentet for gruppen, og alle har tavshedspligt. Gruppen er på den måde et trygt frirum for alle deltagere.

Det er gratis at deltage i gruppen, men vi vil meget gerne have dig som medlem af Frivilligcenter Skive. Du kan oprette dig som medlem her. Medlemskabet er gratis.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere eller har lyst til at deltage.

Contact

  • Koordinator Louise Frandsen
  • 30 69 33 75
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt