Skip to main content

Opret din forening på Socialkompas og Skiveportalen - fyraftensmøde

Beskrivelse

Tag din pc med tirsdag d. 9. april kl. 16.00 - 17.00 på Skive Bibliotek og få hjælp til:

At oprette jeres forening på Socialkompas – Skives nye og gratis portal for alle ikke-kommercielle tilbud med et socialt omdrejningspunkt i Skive Kommune. Målet er, at enhver som ønsker at være en del af et værdifuldt fællesskab, hurtigt og nemt kan finde frem til det helt rigtige tilbud. Der er lige nu over 250 tilbud på portalen og vi vil gerne have endnu flere foreninger med.

- At bruge Skiveportalen, hvor jeres arrangementer og officielle aktiviteter ses. Der er et krav fra Kulturelt Samråd, at arrangementer med støtte skal offentliggøres her.

Der er også for information om at blive en del af ”Klippekortet”. Et tilbud for nytilflyttede i kommune, for i praksis at stifte bekendtskab med en forening, som kan være interessant at være en del af.

Fyraftensmødet er et samarbejde mellem Kulturelt Samråd, Frivilligcenter Skive og Skive Kommune.

Til at hjælpe med de konkrete opgaver er Eva Mikkelsen fra Kulturelt Samråd, Rasmus Kirkegaard fra Frivilligcentret og Michelle Skov fra Skive Kommune.

Tilmelding på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – skriv gerne hvad du ønsker hjælp til.