Kom Videre Mand - Ny gruppe starter 3. februar

Kalender
Aktiviteter
Dato
03.02.2022 18:30 - 20:30
Forfatter
Lene Stokholm
URL-adresse
https://frivilligcenterskive.nemtilmeld.dk/22/

Beskrivelse

Rigtige mænd kan også være i krise!

I starten af 2022 sætter vi i Frivilligcenter Skive bl.a. fokus på mænd og mental sundhed - derfor er vores fantastiske gruppeledere selvfølgelig klar til at opstarte et nyt lokalt forløb i Kom Videre Mand.


Mange mænd kan have svært ved at dele sine tanker og følelser når livet gør ondt. Kom Videre Mand hjælper mænd i krise videre igennem et fællesskab af mænd i samme eller lignende situation. Måske er du blevet skilt, opsagt eller er stressramt. Måske har du bare brug for et nyt fællesskab, der kan bringe dig videre, så er Kom Videre Mand noget for dig. Kom Videre Mand er et gratis tilbud. Vi tilbyder et gruppe-fælleskab en gang om ugen for 8 mænd i 8 uger med start den 3. februar 2022. De lokale gruppeledere Leif, Jan, Martin og Mogens sørger for at guide dig igennem et afprøvet og effektfuldt forløb.

Vil du gerne kontaktes med henblik på at deltage i forløbet? Så tilmeld dig her eller skriv direkte til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Møllegade 5, 7800 Skive
Tlf.: 22 10 21 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Telefontider:
Mandag - Torsdag kl. 10 - 16