FYLDT: Kursus: Lær at lave videoer med din mobil

Kalender
Aktiviteter
Dato
30.08.2021 16:30 - 13.09.2021 20:30
Forfatter
Lene Stokholm
URL-adresse
https://frivilligcenterskive.nemtilmeld.dk/19/

Beskrivelse

OBS: Der er ikke flere pladser på dette kursus

Vidste du, at videoer på Facebook har 135 % længere rækkevidde end tekst? At vi husker video bedre end skrevne ord? Og at en smartphone og et gratis redigeringsprogram er nok til, at du selv kan lave professionelle videoer til web og sociale medier?

På kurset her lærer du, hvordan du selv kan lave fine videoer og fortælle gode historier i levende billeder fx om foreningens aktiviteter og tilbud, hvorfor I er frivillige og hvad nye frivillige kan forvente at opleve hos jer.


Hvad lærer du?

På kurset lærer du med en blanding af oplæg og praktiske øvelser, hvordan du kan planlægge, filme og klippe små videoer med smartphone og/eller iPad.

Du kommer til at arbejde med storytelling, optagelser og redigering – og får hjælp til teknikken og modtager feedback fra både underviseren og dine medkursister.

På kurset kommer du bl.a. omkring:

  • Planlægningen af videoen “før du skyder”: Manuskript, målgruppe m.m.
  • Kameraførsel, virkemidler, vinkler m.m.
  • Klippeteknik og redigering af video, lyd, tekst m.m.
  • Brug af musik, tekster, logo m.m.
  • Gratis redigeringsprogrammer, copyrightfri musik m.m.
  • Hvordan du uploader og behandler din video på Facebook, Instagram og Youtube.

Kurset er over 2 dage og du skal kunne deltage begge dage, for at få en plads på kurset. Første del af kurset koncentrerer sig mest om storytelling og optagelser med mobilen, mens anden kursusgang fokuserer på redigering.

Kursus tidspunkt:
mandag d. 30. august klokken 16:30 - 20:30
OG
mandag d. 13. september klokken 16:30 - 20:30.

Bemærk:
Du skal selv medbringe smartphone eller iPad, samt gerne en bærbar Mac eller PC til redigering og efterbehandling. Du behøver ikke på forhånd have installeret programmer eller have erfaring med videoer.

Der vil være forplejning i løbet af kurset. 

Kurset er gratis, men kun for medlemmer af Frivilligcenter Skive, da der er meget begrænsede pladser.Kurset er arrangeret af Kulturelt Samråd Skive i samarbejde med Frivilligcenter Skive.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt