March Mod Ensomhed 2021

Kalender
Aktiviteter
Dato
01.10.2021 9:00 - 02.10.2021 11:00
Forfatter
Lene Stokholm
URL-adresse
https://www.facebook.com/marchmodensomhed/

Beskrivelse

Sammen bekæmper ensomhed i SKive kommune

Kom og vær med til March Mod Ensomhed når ruten den 1. oktober går fra Sallingsund og til Skive, og den 2. oktober videre mod Viborg.

Vi håber at du vil gå med på ruten, så langt du nu ønsker - se ruten her. Udover selskab på gåturen har vi også brug for frivillige hænder. Det kunne være du og din forening vil have en snackbod på ruten, vil stå for morgenmad eller hjælpe til til fællesspisningen den 1. oktober? Ring til Lene og aftal nærmere på 22 10 21 48 eller skriv Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Der er lavet  "hoppe på steder" for at gøre det så nemt som muligt og den 1. oktober ligger de sådan:

Det er svært at spå om specifikke tidspunkter da det afhænger af hvilket tempo gruppen går i. Derfor er det vigtigt at man er ved posterne i god tid.

Klokken 09:00 - Sallingsundbroen: Her starter ruten igennem Salling til Rådhuspladsen i Skive, og hvis man gerne vil gå med hele vejen, så er det her man skal hoppe på. Man er selvfølgelig også velkommen til at hoppe af ved et af de andre stop. Hele ruten er 28,9km.

Klokken 11:00 - Stop 1. Durup (torvet foran Durup hotel – hjørnet ved Bystedvej/Hovedgaden og Mølkærvej): Her er det muligt at hoppe på ruten inden den fortsætter ad naturstien mod Roslev. Der er mulighed for at lave et hurtigt stop, i form af fx en bod, hvor man kan udlevere ”grab and go” forfriskninger. Fra Sallingsundbroen til Stop 1. er der 7,2km.

Klokken 12:30 - Stop 2. Roslev (Grønt område på hjørnet mellem Rosenvej og Rybjergvej): Her er det muligt at hoppe på ruten inden den krydser Rybjergvej og fortsætter ad naturstien mod Jebjerg. Her er det igen muligt at lave et hurtigt stop fx i form af en bod hvor man udleverer en hurtig forfriskning til vejen. Fra stop 1 til stop 2 er der 5,7km.

Klokken 13:30 - Stop 3. Jebjerg (Ved busholdepladsen, hvor naturstien krydser Vestergade): Her er det muligt at hoppe på ruten når naturstien krydser Vestergade i Jebjerg og fortsætter mod Lyby. Her er det igen muligt at lave et hurtigt stop fx i form af en bod hvor man udleverer en hurtig forfriskning til vejen. Fra stop 2 til stop 3 er der 3,9km.

Klokken 14:30 - Stop 4. Lyby (Ved grønt område hvor naturstien krydser Intrupvej og fortsætter mod Skive): Her er det muligt at hoppe på rutens sidste stræk inden den fortsætter mod Rådhuspladsen 2, det gamle rådhus i Skive. Det er igen muligt at have en lille bod hvor der udleveres hurtige forfriskninger til deltagerne. Fra stop 3 til stop 4 er der 3,8km.

Klokken 17:00 - Stop 5. Ruten slutter ved Det Gamle Rådhus i Skive: Endestation for dagens rute. Herfra går Patrick og tilmeldte til Åkjærhallen til fællesspisning. Det sidste stræk på ruten er 8,1km. Det forventes at Patrick og hans følge ankommer til Skive klokken 17.

Den 2. oktober går turen mod Viborg - se ruten her. ligger "hoppe på stederne" sådan:

Klokken 07:30 – Start. Det Gamle Rådhus i Skive, torvestræde 2: Dagens rute starter med en let morgenmad (brød og kaffe/te) til deltagerne på dagens rute til kommunegrænsen mellem Skive og Viborg ved Jordbro Å.

Klokken 09:15 – Stop 1. Højslev Stationsby (I krydset foran Højslev Kro på Viborgvej): Dagens første stop giver mulighed for en bod med en lille forfriskning til dagens sidste stræk i Skive Kommune. Fra start til stop 1 er der 5,5km.

Klokken 10:45 – Stop 2 og slut. På P holdepladsen lige efter broen over Jordbro Å: Dagens rute i Skive Kommune slutter her. KOMsammen Skive overdrager Patrick og hans følge til Ventilen i Viborg, og man er velkommen til at byde på en lille forfriskning. Herfra kan man vælge at fortsætte ind i Viborg Kommune, der her har ansvaret for resten af ruten. Fra stop 1 til stop 2 er der 6,3km.

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt