**AFLYST**Frivilligfredag 2020: Frivilligtræf

Kalender
Aktiviteter
Dato
25.09.2020 19:00 - 21:00
Forfatter
Nini Jolander
URL-adresse
https://frivilligcenterskive.nemtilmeld.dk/9/

Beskrivelse

**AFLYST**

Grundet nuværende restriktioner ser vi os desværre nødsaget til at aflyse dette års Frivillig Fredag.

Frivillig Fredag er hele Danmarks festdag for frivillighed. Temaet for Frivillig Fredag 2020 er 'Bæredygtige fællesskaber' – altså fællesskaber, der er stærke og robuste, men også fællesskaber, der peger fremad og gør en forskel for andre og de, der står uden for fællesskabet.

Med afsæt i dette tema er inviterer vi foreningslivet lokalt i Skiveområdet til en aften, hvor vi kan drøfte og komme med input til Skive Kommunes nye frivillighedspolitik. 
Niels Ole D. Nielsen, byrådsmedlem og formand for Social-, Sundheds-, og Forebyggelsesudvalget er særligt indbudt, og han vil præsentere kommunens nye frivillighedspolitik. Desuden deltager Lars Harder, direktør for Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen.

Af hensyn til at mindske smittespredningen af COVID-19, sørger vi selvfølgelig for at aftenen forløber i overensstemmelse med anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Derfor må der bl.a. kun være maksimalt 50 deltagere, og tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig via https://frivilligcenterskive.nemtilmeld.dk/9/ senest mandag den 21. september kl. 12:00 efter først til mølle princippet.

 

Frivilligcenter Skive | Møllegade 5, 7800 Skive | +45 22102148 - Kontakt